Huisjes

Inmiddels zijn we druk met het ontwerpen van houten huisjes voor de verhuur. We willen dat het onze gasten aan helemaal niets ontbreekt. Maar ook willen we dat het er leuk uit ziet omdat sommige gasten zelfs komen overwinteren. Wat gaan we doen ?

We willen huisjes zetten voor de Glamping touristen en kortstondig verhuur, maar ook voor de overwinteraar. Dat betekend een samenstelling van eenvoudige trekkershutten tot aan uitgebreide huisjes.

Huisjes:

Voorbeeld van hoe een huisje op Villa Del Carmen zou kunnen zijn.

Dit zullen 4 tot 6 persoons- huisjes worden. Zij zullen twee etages bevatten. De begane grond is voorzien van keuken/zitkamer, veranda met openslaande deuren. Etage is voorzien van 2 tot 4 slaapmogelijkheden.

 

Voorbeeld trekkershut.

Trekkershut:
Deze trekkershutten zijn voorzien van twee bedden en tafeltje en twee buitenstoelen. Toilet en was voorzieningen zijn centraal gelegen. We hebben een droogkamer om natte spullen te drogen !

Pipowagen:
Mogelijk dat we ook een aantal zgn pipowagens neer zetten. Afhankelijk van de ruimte en gading. Wij kunnen ons een combi voorstellen van een houten huisje voor de ouderen en een pipowagen voor de kids.

Alle toilet en was gelegenheden zijn centraal gesitueerd zodat een ieder daar gebruik van kan maken. In overleg kan gebruik gemaakt worden van ons zwembad etc.

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.