Vooruitlopend op emigratie.

Het is zondag middag 6 januari 2019 en ik loop maar even vooruit op de zaken. Niemand zal het waarschijnlijk snappen maar de website is al zo goed als klaar. Aankomende week gaat het er om spannen of we snel weg kunnen of niet ?

Ik weet dat ik enorme gok neem door de website al bijna helemaal klaar te hebben en zelfs online te hebben staan, maar ik leg het uit 😉

Het is vooral heel veel wachten op reacties en mogelijke uitbetaling schadeloosstelling door de woningbouw. Maar in de tijd kan je stilletjes gaan zitten wachten maar je kan ook verder gaan met de ontwikkeling van zaken die toch gedaan moeten worden. Nou ben ik ook vrij handig met het bouwen van websites en aanverwante. In tijd van nood dan heb ik de naam van de site snel genoeg gewijzigd maar ik ga uit van het positieve.

Aankomende week dan hoor ik of er betaald gaat worden of dat er een rechtszaak aangespannen moet worden tegen de woningbouw. Ik schat de kansen in op 95% dat het aankomende week afgehandeld gaat worden. Gebeurd dit niet dan zeg ik hier alsnog alles op en verkoop ik alles wat los en vast zit om vervolgens alsnog eind februari weg te kunnen.

Ik ben er van overtuigd dat dit huis ons toe gaat komen, ook al denkt ruim de helft dat het wel los zal lopen met onze plannen. Je geloofd het ook niet snel als iemand zegt; ik geef hier alles op en ga emigreren ! Uiteraard horen jullie daar komende week alles over 😉

Voor nu ben ik bezig met het bouwen van een reservering- en betalingssysteem, welke online komt zodra de koop verzegeld is.

Fijne dag !

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.