Aanbetaling woning rond.

Op 6 januari berichte ik al dat we hopelijk een week later duidelijkheid zouden krijgen op zaken. Het is een hectische periode geweest met verschillende tegenslagen maar we houden vol !

Ik zal jullie niet vermoeien met allerlei kleine gebeurtenissen en ongemakken want uiteindelijk zijn de voortgangen het belangrijkste. De belangrijkste voortgang is wel dat ik de aanbetalingen op het huis uiteindelijk op 4 april heb gedaan. Vervolgens zijn de benodigde contracten getekend en de inboedel lijsten door genomen !!

Dit betekend niet automatisch dat we ook meteen eigenaar worden want hier voor moeten aller eerst alle papieren van de bebouwing en de grond op orde zijn.  De grond is inmiddels goedgekeurd door het Kadaster en de bebouwing zal weinig problemen geven. Dit is slechts een kwestie van tijd dat het Kadaster de gegevens van de gemeente over genomen heeft. Daarop kunnen we de hypotheekaanvraag pas indienen bij de bank voor goedkeuring.

Ik verwacht verder weinig moeilijkheden enkel een hoop tijdverlies want morgen kan ik de volmacht voor mijn advocate eindelijk gaan tekenen en ophalen in Amsterdam. Deze moet de zelfde dag nog naar mijn advocate zodat zij de rest op orde kan gaan maken en de nodige aanvragen gaan indienen.

Het huidige plan is om per 31 mei 2019 de reis naar Spanje te gaan maken en daar te blijven. We gaan het zien 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.