Logo Villa Del Carmen

Eindelijk krijgen de ideeën steeds meer vorm. De eigenaren berichtte dat ze verwachten komende week de laatste papieren van het Kadaster binnen te krijgen. Als alles mee zit dan hoeven we dus geen tijdelijk onderkomen te betrekken. Maar HOE maak je naamsbekendheid voor dat je überhaupt al in Spanje bent ?

Heel veel kan je niet doen zou je denken en toch is dat niet helemaal waar. Terwijl we al druk aan het pakken zijn, komen soms leuke ideeën op borrelen. En dus moet je af en toe tijd maken om je creativiteit de vrije loop te laten. Zo ook vanochtend toen ik al om 7 uur vanochtend heel stil aan de gang was met pakken, omdat ik de buren niet tot last wil zijn 😉

De tijd dus maar nuttig spenderen aan bijvoorbeeld een nieuw logo. Hier onder al vast een sneak preview van hoe het logo van Villa Del Carmen er ongeveer uit zal gaan zien. Kleur en ontwerp kunnen nog wijzigen maar het concept zal zo ongeveer worden 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.