Voorbereidingen verhuizing

Inmiddels zijn we al twee weken druk bezig met de voorbereidingen om daadwerkelijk te kunnen verhuizen naar Spanje. Eind mei moeten we hier klaar zijn en vertrekken. Maar er komt nog al wat bij kijken en uiteraard delen wij hier onze vorderingen 😉

De afgelopen twee weken staan voornamelijk in het teken van dozen en afvalcontainer. Heel veel afval maar nog veel meer dozen ! Vanmiddag komen er als het goed is twee zeecontainers voor de deur te staan en kan het inladen beginnen !

Maar voor dat de containers er konden staan, moest ik van de week eerst de carport afbreken. Dus dat heb ik afgelopen vrijdag  maar even gedaan en klaar gelegd om in een van de twee containers te laden.

Zaterdag heeft mijn neef Ger, de vissen opgehaald. Dat was nog een beste klus om alle Koi’s, Zilverwindes, Goudvissen, Sluierstaarten en Steur van 80cm  gevangen te krijgen en helemaal als je zelf geen nat pak wilt halen.

Het is wel een heel trieste aanblik zo’n lege vijver maar meenemen was helemaal geen optie. Dus even door bijten en de rest afbreken en inladen wat mee moet. Zoek de verschillen 😉

Ik hoop dat ze de afvalcontainer inderdaad vandaag nog weg halen anders hebben we er vanavond een uitdaging bij. En nu ga ik gauw verder met de voorbereiding op de komst van de containers.

Tot snel 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.