Laatste Loodjes moederszzz ;)

Vandaag is het Moederdag, een dag om alle moeders te gedenken en te laten zien dat je hen waardeert voor alles wat zij doen en gedaan hebben voor het voortbestaan van de mensheid.  Afgelopen maandag kwamen de containers aan en deze week zijn we flink tekeer gegaan met het inladen hier van. Maar ook kwam mijn NIE-nummer etc. binnen, er is dus veel gebeurd de afgelopen dagen.

Wat een berg werk is dat verhuizen, zeker als het meeste mee moet. Maar na een weekje hebben we de eerste container al afgelaaien vol zitten en is de tweede al aardig op weg. Morgen beginnen met keuken er uit te halen en dan kan de rest de container in en zo komen we steeds weer een stapje dichter bij Spain en vooral bij Villa Del Carmen, onze droom 😉

Vrijdag kreeg ik als toetje op al het harde werken, een brief uit Spanje en daar in zat een brief met mijn NIE-nummer in. Dus bank is geregeld en NIE-nummer is geregeld en dat terwijl ik bij de Spaanse Ambassade pas 24 juli terecht zou kunnen om een afspraak te maken.

Nog even volhouden, goede dag zeggen tegen mijn dierbare want afscheid nemen heb ik nog nóóit gedaan, ik ben er namelijk van overtuigd dat we elkaar later ook nog eens tegen gaan komen. Hoe ik daar bij kom? Ach, als ik in dit leven mensen tegen kom die ik al ken vanuit een vorig leven, dan is er beslist ook weer een leven na dit leven 😉

Moederdag?
Maar nu even terug naar vandaag want ook ik heb een moeder en een mens uit duizenden voor een ieder die haar kent. Ik wil hier dan ook mijn diepe respect voor mijn eigen moeder tonen. Helaas kon ik er vandaag niet zijn maar dat halen we vlak voor ons vertrek zeker nog in. Ik sluit dit bericht met iets waarvan ik weet dat mijn moeder dat enorm zal waarderen. Ik wens alle moeders heel veel succes, sterkte maar vooral heel veel geluk en plezier in het leven ! (óók namens mijn moeke 😉 )

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.