Nog meer loodsjes, langzamerhand komt Spanje heel dichtbij ;)

Afgelopen week werd weer een drukke week met heel veel tegenstellingen. Enerzijds veel gezeur met opzeggingen, anderzijds positieve berichten vanuit Spanje. En ondertussen draait de mallemolen van het leven gewoon door en moeten er deadlines gehaald worden. 

Afgelopen maandag kwam de woningbouw inspectie doen. Er waren eigenlijk geen directe bijzonderheden die ik niet al wist. De keuken moet er uit en men wilde dat ik alle gaatjes dicht ging maken. Dat laatste was ik dus echt niet van plan en heb ze ook duidelijk gemaakt waarom niet. Dat werd dan ook eenvoudig en snel van de lijst gehaald 😉

De keuken stond voor deze week op de planning net als vele andere voorbereidingen en dus maandag gelijk begonnen met de keuken nadat de woningbouw vertrokken was. Máár … wat doe je met al je diepvriesspullen ? Hoe … ga je koken ? Waar … haal je water ? Allemaal praktische vragen waar je wél even een antwoord op moet vinden. We hebben besloten om die apparaten nog heel even te laten staan.

We hebben een enorm grote schuur en die stond bom vol met dozen en andere zaken. Allemaal bruikbare spullen en gereedschappen welke natuurlijk allemaal mee moet. Vandaag is daar ook het eind in zicht want het meeste zit al in de containers. Maar nu moeten eerst de apparaten er in want anders past dat straks niet meer ! De eerste container zit afgeladen vol dus daar is alleen nog plaats voor wat klein spul.

DE LAATSTE LOODJES wegen het zwaarst en mennn dat is wel te merken want soms lijkt er geen eind aan te komen. Maar we gaan gewoon verder alsof er niets aan de hand is. We hebben nog 12 dagen voor vertrek dus het aftellen kan zo langzamerhand gaan beginnen 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.