Aftellen nog 10 dagen

Wat gaat de tijd toch snel, je hebt je eerste bak koffie amper op en voor dat je het weet zit je al weer aan de hete aardappelen en de rest. Maar we gaan rustig door want we hebben nog 10 dagen !

Nog tien dagen inderdaad want de elfde dag dan zitten we in de auto op weg naar Spanje 😉

Vanochtend de laatste kastjes (hang) weg gehaald dus vanavond kan alle apparatuur van de keuken de container in, zodat ik weet wat voor ruimte ik over houd voor de resterende spullen. Maar zo eerst naar begrafenis van de vader van een maat van me dus vandaag zal er niet veel meer gedaan worden, op de keukenapparatuur na.

Ondertussen probeert de advocate de eigenaren te bewegen om een tussenstap te zetten. Maar kennelijk willen die niet graag verkopen want op elk voorstel geven zij een NEE. Terwijl het nota bene hun schuld is dat het nog iet rond is ! De makelaar gaat nu met ze in gesprek over het gedane voorstel. Er zijn twee banken waarmee ik hypotheekzaken kan doen zodra de papieren van het huis op orde zijn.

OPSCHIETEN dus huiseigenaren !!

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.