9 dagen te gaan…..

Terwijl ik mijn bak koffie drink, een shaggie opsteek en het journaal tot me laat komen, overdenk ik wat er voor vandaag op de agenda staat. Er moet papierwerk gedaan worden en de laatste breekwerkzaamheden staan te wachten.

Rest in peace my friend !

Verschrikt kijk ik op als ik hoor dat Niki Lauda gisteren (maandag 20-5-2019) overleden is. Even wist ik niet wat ik hoorde want Niki Lauda was vroeger al mijn grote held en voorbeeld. Hij maakte dat ik met alle geweld coureur wilde worden.

Rest in peace my hero !

Maar als ik iets wil dan stippel ik mijn route uit en dat is niet voor iedereen de meest logische weg maar wel de weg die maakt dat ik het doel bereik wat ik bereiken wil. Ook dat had ik van mijn grote voorbeeld 😉

Hij had laten zien wat je kan bereiken als je nooit opgeeft.

Badkamer make over.
Tja ik vrees dat ik vandaag aan het breken moet want het bad moet er uit en wastafel moet verhangen worden. Dus ik ga gauw aan de slag 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.