Benalua here we come !

Na een maand met 36+ op de camping en een maand in een arbeidersgrot in Freila word het nu tijd om dichter naar ons toekomstige huis in Benalua te vertrekken.

Zo als we inmiddels gewend zijn, werden we ook nu weer warm onthaald door de mensen waarmee we ondertussen contact gelegd hadden. Met twee ritjes liep de verhuizing op rolletjes en hadden we alles over inclusief de dieren. Vervolgens computers en tv’s opgehaald bij het cuevashotel waar we al vanaf de eerste dag met open armen ontvangen waren. Bij deze, jongens (buren ;)) van “Cuevas La Granja” waanzinnig bedankt voor jullie vriendschap en ondersteuning 😉

De afstand is met 32 kilometer niet zo groot maar toch is het net even anders dan in Nederland. Hier in Spanje kan het zomaar gebeuren dat je 50 kilometer moet rijden om uiteindelijk maar 20 kilometer van huis te geraken. In Nederland heb je minder wegen maar wel veel betere verdeling van het wegennet dan in Spanje, hier moet je soms om bergen etc. heen rijden. Om een idee te geven….. Benalua – Freila is slechts 32 kilometer maar zodra je binnendoor wilt rijden dan word dat ineens 78 kilometer en kan je snelweg niet eens mijden 😉

Benalua

EINDELIJK zijn we dan in ons toekomstige dorp aanbeland en hebben we onze intrek genomen in een geweldig mooie grotwoning ! In deze grotwoning gaan we een maand bijkomen van alle ontberingen en tussendoor nog even op vakantie 😉

Ook gaan we ons focussen op het opstarten van het bedrijf, omdat daar ook wel de nodige tijd voor uitgetrokken mag worden alvorens alles rond te hebben. 

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.