Andere auto noodzakelijk !

Tja, als een domme ouwe Oost Duitser met zijn Camper je auto vernietigd, dan moet je een andere auto aanschaffen. Dus struin je het internet af naar een vervangend vervoersmiddel. Het liefst een Pick-up of terreinauto maar je moet je budget in acht nemen.

Wat je eerst moet weten !
Tweedehands auto’s zijn in Spanje behoorlijk aan de prijs maar nieuwe auto’s daar in tegen zijn veel goedkoper dan in Nederland. Het is dus het overwegen waard om te kijken wat voor jou het beste is.

Omdat we bezig zijn met de aankoop van een woning, leek het ons geen goed idee om een auto te gaan leasen. Zodoende zijn we aangewezen op de tweedehands mark. Maar ook wilde we geen kleine auto want je moet mensen kunnen vervoeren en nog wat mee kunnen nemen ook etc.

We wilde niet meer uitgeven dan 2000 euro en dan word het al heel lastig. Maar gelukkig blijken grote auto’s een stuk goedkoper dan kleine of middenklassers en na het nodige gezoek, vonden we een Mercedes die behoorlijk goed onderhouden was.

Zodoende zijn we sinds enkele weken de trotse eigenaar van een Mercedes E280 Elegance 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.