Stil aan de overkant ?

Ik heb van menig bezoeker al bericht gehad met de vraag”we horen niks meer” en JA dat klopte inderdaad tot vandaag. Maar zo erg stil is het hier niet geweest, in tegendeel en in de aankomende posten delen we een aantal van deze gebeurtenissen met jullie.

Villa Del Carmen is zonder enige schuld voor een aantal vervelende situaties komen te staan, maar daar trekken we enkel lering uit. Vanaf nu maken we dan ook géén onderscheid meer tussen mensen die zich voor doen als vrienden én toekomstige bezoekers. Sléchts een kleine uitzondering daar gelaten uiteraard 😉

LET WEL; Er komen géén berichten te staan om andere te kleineren of te kwetsen want dat is niet waar Villa Del Carmen voor staat. Maar kennelijk vinden sommige mensen het nodig om hun “eigen” verhaal te gaan draaien om geen gezichtsverlies te leiden op media als Facebook etc. DIT kunnen we natuurlijk niet toestaan, zeker niet met de wetenschap dat deze mensen ons handen vol geld en energie gekost hebben.

Daarna gaan we weer over tot de order va de dag 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.