Vakantiewoning verhuur Villa del Carmen begonnen !

Ja, u leest het goed, vanaf vandaag zijn we al vast =begonnen met vakantiewoning verhuur. De eerste woning word nu driftig onder handen genomen en is per 1 maart 2020 bij ons in de verhuur.

Na maanden van knokken, is het eind nog lang niet in zicht maar we geven niet op. De affaire met het huis, ligt sinds december 2019 bij de rechtbank. De verliezen die we afgelopen jaar geleden hebben, lopen aardig op maar dat is iets voor later. Men zegt ook wel; slimheid komt met het falen.

Zo kwamen we bij toeval uit bij een woning die men wilde gaan verhuren, maar in Spanje gaat dat vaak anders dan in Nederland of België. Hier hebben de meeste mensen amper gehoord van internet, laat staan het ooit gezien of gebruikt te hebben. Dus gaat dat nog via aanplakbiljetten of een makelaar in het dorp en alles gericht op de dorpelingen. Toeristen die kent men hier enkel van een geweldig grothotel en verder niet.

Zo als ik al zei, bij toeval bevloog mij een idee, want we willen ook zo graag wat terug doen voor de community. Dus zijn we een vakantiebemiddeling er bij gaan doen. Vanaf vandaag is het eerste vakantiehuis in de aanbieding.

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.