Free Spirit Recreations

Villa del Carmen Recreations wil méér doen en dan niet alleen voor de volwassenen en jong volwassenen maar vooral voor de vele kinderen die leiden onder de traumatische gebeurtenissen van vandaag de dag. Vandaar dat we Free Spirit Recreations gaan optuigen. Hier onder lees je in het kort wat Free Spirit Recreations omhelst.

Free Spirit Recreations moet het mogelijk maken om kinderkampen in Spanje te organiseren met medewerking van tal van vrijwilligers, donateurs en sponsoren.

Onze visie is dat kinderen voor bepaalde tijd bij ons komen logeren en het kamp mee beleven. Het kamp zal een zeskamp achtige sfeer krijgen vol activiteiten en rustmomenten. Zo leren ze spelenderwijs weer dat ze weer vrij mogen zijn we ze zijn.

U snapt dat we hier voor de nodige hulp kunnen gebruiken zodra dit werkelijk gaat spelen. De voorbereidingen zullen echter al in medio 2022 gaan plaats vinden dus klussers, je hoeft jezelf niet te vervelen op vakantie als je dat niet wilt, Uiteindelijk is het voor een goed doel 😉

Neem gerust eens een kijkje op Free Spirit Recreations en indien u denkt een bijdrage te kunnen leveren, zien we graag uw aanmelding op Free Spirit Recreations tegemoet 😉

Please follow and like us:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.