Begin

Villa Del Carmen was voornamelijk bezig met hout winning, ofwel het telkens opnieuw planten van bomen en het rooien er van. Maar wij hopen er zo spoedig mogelijk te starten met een recreatie bedrijf en service station.

Wie zijn wij ?
Wij zijn Angie en Paul beide rond de vijftig, en wij wilde naar Spanje toe. Maar niet om alleen maar te gaan genieten van de zon, rust, avontuur en cultuur, maar om ook andere mee te laten genieten. En zo kwam het dat we een huis zijn gaan zoeken in Spanje. In november 2018 zijn we al naar dit huis gaan kijken. We konden geen betere deal vinden dan we nu hebben gemaakt. Op 1 juni 2019 reisden we af naar Spanje om er in te kunnen. Na 4 maanden Spanje, en 1 camping en 2 grotten, zijn we aanbeland in een cave-house, waar we na 7x verhuizen, kunnen blijven zitten tot we de sleutels van het huis eindelijk in ontvangst mogen nemen. In Spanje gaat alles een stuk langzamer zo ook de papieren afwikkelingen.

Opening
Helaas lopen onze plannen drastisch uit, al heeft dat gelukkig in géén geval aan ons gelegen. Inmiddels bieden we al wel vakantiewoningen aan op kleine schaal maar, dat is niet waar voor we het allemaal doen. Wanneer de verdere bedrijvigheden van start kunnen gaan, is afhankelijk van wanneer we de uitspraak van de rechtbank binnen hebben. De openingsplannen hebben we al wel 10 keer bijgesteld.

Doelstelling was om tussen november 2018 en maart 2019, de nodige voorzieningen aan te leggen en in mei 2019 open te gaan. Maar aangekomen in Spanje, kwamen we er al heel snel achter dat dit onhaalbaar zou worden. Alle papieren zouden in orde zijn en binnen 2 tot 3 weken zouden we de sleutels van het huis krijgen. Maar bij aankomst bleek er nog niets rond was en dat we zelf achter info aan konden gaan. Zo ontdekte we dat de papieren om twee reden niet rond waren en dat dit wel maanden kon gaan duren. Inmiddels zijn we in afwachting van de rechtbank en zullen de onderste steen boven halen !

Doelstelling:

Wij willen in de toekomst een Camping met een aantal bungalows gaan plaatsen, een camperplaats inrichten en Vakantiehuizen Verhuur.

De bungalows moeten we eerst vergunning voor aanvragen en krijgen, tot die tijd worden de plaatsen in de Camping opgenomen met een totaal van maximaal 50 staanplaatsen. Onze staanplaatsen, bungalows en camperplaats zullen uiteindelijk van alle gemakken worden voorzien zodat men nergens anders heen hoeft te gaan voor bijvoorbeeld inname drinkwater en afvoeren vuil water maar ook de verse broodjes en aanverwante voor een heerlijk vers ontbijt om de nieuwe dag weer met veel plezier aan te gaan !

De bedoeling is om er in de toekomst zelfs een “Snel Repair Service” voor campers te ontplooien, maar ook hier geld dat we afhankelijk zijn van hoe snel vergunningaanvragen verlopen in Spanje.