Toekomst

De tijd staat niet stil en dus moet je daar in mee gaan. Vandaar dat we enkele toekomstige ideeën hier voor u opgesteld. Mede ook zodat u weet waar wij voor staan en gaan !

FREE SPIRIT RECREATION
Inderdaad, we willen al gelijk bij aanvang starten met ons HULP traject aan kinderen ongeacht hun komaf. Dan weet u ook gelijk waar onze mogelijke winst zal blijven. Graag nodigen we u uit om eens een kijkje te nemen bij Free Spirit Recreations.

SERVICE- REPARATIE STATION
Vanaf 2020-2021 zal het mogelijk zijn om reparaties aan uw camper, caravan en zelfs auto te laten verrichten. Maar ook reparaties aan uw kleine boot of uw fiets is mogelijk. Zo dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een (vaak veel te dure) garage of fietsenzaak.

RESTAURATIE- winkeltje
In ieder geval bieden we verse broodjes, koffie en zo voort aan voor een heerlijk vers ontbijt. Maar als het aan ons ligt dan komt er ook een verkoop punt voor de meest gangbare overige producten die noodzakelijk zijn. Hier voor word een vergunning aangevraagd bij de gemeente, dus ook dit neemt tenminste tot 2020 in beslag.

EXCURSIES en DAGTOCHTJES
In overleg kunnen er uitstapjes georganiseerd worden naar de meest interessante bezienswaardigheden. Hier starten we mogelijk in 2022 al mee. Kijk elders op de site naar de mogelijkheden 😉

SPORTIVITEIT
Bij Villa del Carmen Recreations ben je aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende doe vakanties. Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Team; Villa del Carmen Recreations