FSR

Free Spirit Recreations ofwel FSR.

Dit is een Goed Doel door ons in ontwikkeling, specifiek vóór kinderen die door alle omstandigheden absoluut geen vertrouwen meer hebben in de maatschappij en daar door ook niet meer in zichzelf.

Wij willen de kinderen daarom een goede afsluiting van een zéér traumatische periode bieden, zodat zij weer mét zelfvertrouwen en vertrouwen in de maatschappij terug kunnen keren. In welke vorm dit exact gegoten gaat worden, is nog niet geheel bekend. Maar het zal in het teken staan van spelenderwijs ontwikkelen.

Dit kan een eenmalig traject zijn maar ook een terugkerend traject.

De doelgroep is feitelijk “alle leeftijden”. Vanaf 14 tot 16 jaar kunnen zij hulpleider en algemeen hulp, mee draaien. Zij leren dan wat leiding geven inhoud maar ook hoe ze spullen mee maken en klaar zetten voor die dag. Om vervolgens van 16 tot 18 jaar zelf mee te kunnen draaien als hulp leider en daarna verder te gaan als leidinggevende. Uitgebreidere info vind je op Free Spirit Recreations !

Wij, maar vooral ook de kinderen kunnen ook uw hulp daarbij goed gebruiken. Ga naar de pagina van Free Spirit Recreations om te zien wat we willen gaan bewerkstelligen.