Toeristische informatie !

In deze rubriek kunt u alles terug lezen over interessante zaken welke uw vakantie een extra dimensie kunnen geven. Hier onder staat een opsomming en de links naar de bijbehorende pagina’s.

  1. Wandelen
  2. Fietsen
  3. Bezichtigen
  4. Toeren (auto/motor)
  5. Racen (auto/motor)
  6. Offroad (auto/motor)
  7. Wintersporten
  8. Ballonvaren
  9. Paragliden

WANDELEN
De omgeving van Villa Del Carmen Recreations is bijzonder te noemen met haar typerende grondwoningen, kwekerijen en boerderijen. De Campo’s en bossen maken de woestijn structuur tot een milder leef klimaat. Of je nou een sportief wandelaar bent of gelegenheidswandelaar, de omgeving laat iedereen aan zijn of haar trekken komen. Rond Villa Del Carmen Recreations zijn diverse wandel en fiets routes uitgezet welke langs de meest idyllische plekjes en geweldige vergezichten komen. Maar ook een wandeling over de Campo is al zeer de moeite waard. Bekijk meer info op wandelen – fietsen óf op onze webblog !

FIETSEN
Villa del Carmen Recreations is de perfecte uitvalsbasis voor bijzonder te noemen met al haar typerende grotwoningen en haar vele kwekerijen afgewisseld met bebossing. Al slingerend door het bergachtige landschap trekken de meest betoverende vergezichten aan je beleving voorbij. Nagenieten van een droomtocht met een drankje en tappa’s, wat wil je nog meer. Méér info op Wandelen en Fietsen of op onze webblog !

 

BEZICHTIGEN
Of men nu een kathedraal wil bekijken of wil afkoelen in grotten, het verlaten klooster/grot complex of het prehistorisch museum in Fonelas wilt zien, de omgeving van Villa Del Carmen Recreations bied ontelbare mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Bekijk de pagina “Bezichtigingen” voor verdere info.

TOEREN (auto/motor)
Als ervaren motor rijder kan ik zeggen dat toeren door de omgeving van Fonelas, zowel op de auto als ook met de motor, ronduit geweldig is. Of je nou de Sierra Nevada in gaat, of verder het binnenland of de kust, elke rit is een op zichzelf staande belevenis. Of je nou lekker met het gezin op pad gaat of onder begeleiding van iemand van ons, je raakt rond Villa del Carmen Recreations nooit uitgekeken en uit gereden ! Meer info vind je op de pagina motorrijden

RACEN
Met meerdere circuits op steenworp afstand van Villa Del Carmen, is er ook op dit gebied veel te beleven. Villa del Carmen Recreations is daarom ook de perfecte uitvalsbasis voor race weekenden en meer. Kijk op de pagina “Racecircuits” voor meer info of kijk op onze weblog 😉

OFROAD
Natuurlijk is de omgeving geweldig mooi ook voor offroad rijden. Je kan hier uren rond rijden zonder ook maar een dorp tegen te komen als je dat zou willen. Je hebt hier te maken met woestijnachtige klei bodem. Soms bergachtig soms heuvelachtig, dat varieert enorm vanwege de verschillende valse hoogvlakten. Meer info op de pagina Offroad en op de webblog !

WINTESPORT
Vanaf het camperterrein of vanuit uw vakantiehuisje bij “Villa Del Carmen Recreations”, kijkt men uit op de eeuwige sneeuw van de Sierra Nevada ! Bekijk alle info hier over op de pagina ” wintersport ” óf op onze webblog 😉

BALLONVAREN
Wat zou je er van vinden om tijdens jou vakantie vanuit de Sierra Nevada, over je eigen stekje heen vliegt. Dat gebeurd je wanneer je een ballonvaart bij ons boekt maar ook als je hem rechtstreeks in de Sierra Nevada boekt. Voor ons is het enkel service naar jou toe om jou vakantie mede onvergetelijk te maken. Meer info op de pagina Paragliden en ballonvaren en op ons webblog !

PARAGLIDEN
Op slechts 25 minuten afstand van Villa del Carmen Recreations kan men al Paragliden vanuit de Sierra Nevada. De gevestigde Paraglide school bied tal van mogelijkheden om te Paragliden. Zo kan men een duo-sprong maken zonder dat je echte kennis van zaken hoeft te hebben maar gewoon moet genieten. Maar er bestaat ook de mogelijkheid om zelf te springen met je eigen spullen. Alles naar gelang wens en voorschriften. Meer info vind je op de pagina Paragliden en Ballonvaren en op ons webblog !


OVERIGE

Bij overige vind u info omtrent verder gelegen recreatie mogelijkheden.


Team; Villa del Carmen Recreations.