Bezichtigingen

Villa Del Carmen ligt mooi centraal tussen diverse te bezichtigen objecten van compleet uit grotwoningen bestaande dorpen tot aan door Romeinen en Mooren gebouwde kastelen en huizen. Van bergen tot aan rivieren en van eetgelegenheden tot aan winkel toe. Maar ook van circuits tot aan oases. U kunt werkelijk alle kanten op vanuit Villa Del Carmen !

Ermita de San Tarcuato
Een kerk welke je niet zomaar kerk noemt, lees ons verslag en ontdek waarom niet ­čśë
Meer info

Valle del rio Fardes
Het Fonelas P-1 Paleonthologisch Centrum trekt jaarlijks naast jonge onderzoekers ook vele tienduizenden bezoekers. Fonelas P-1 is de sleutel tot het onderzoek van grote zoogdieren van 2,0 miljoen jaar geleden, omdat het relevante wetenschappelijke informatie over het Europese continent over de fauna en paleo├źnten van het oude quaternarium biedt, beschermd in geologische eenheden met een fossiel gehalte van uitzonderlijke kwaliteit (Arribas et al., 2009; Pla et al., 2011; Kahlke et al., 2011). 

ZUIDELIJK
Ga je twee kilometer naar het zuiden dan kom je uit in Benalua, welke haar bekendheid voornamelijk heeft gekregen door haar grotwoningen. Verschillende daar van zijn te bezichtigen net als het museum wat in een van deze grotwoningen huisvest.