Off Road en Cross.

Bij Villa del Carmen Recreations vind je niet alleen mooie strakke en slingerende asfaltwegen maar ook mijlen verre toendra achtige berg omgevingen en een motorcross circuit op nog geen 10 kilometer afstand in Guadix. Echt het type omgeving wat een avonturier zoekt om zich lekker uit te kunnen leven.

Om een idee te geven neem ik dit unieke klooster maar even. Liggend op slechts een luttele 11 km afstand maar wel met een hoogteverschil van soms wel honderden meters. Best wel een uitdaging met de droog gevallen watergeulen op je pad.
Dit klooster ligt deels onder de grond in grotten en deels boven de grond. Ik sta zelfs letterlijk op het dak van een zaaltje van het bouwwerk ! De dalen die je in de verte ziet, zijn soms enkele honderden meters diep. De vaak droge beddingen bieden de mogelijkheid om van de ene kloof naar de andere te komen. Je kan zelfs een complete bedding tour houden. Wel je neus dicht houden want deze zijn ook erg geliefd bij de plaatselijke kwekers 😉

Ik zou natuurlijk geen motorrijder zijn als ik niet met mooie routes zou komen, dus dat gaan we dan ook doen. Voor zowel TomTom als ook Garmin en evt andere systemen.

Op een rit in de Sierra Nevada

We sturen je over de mooiste zandpaden en paadjes om van de ene in de andere verbazing te vallen. Langs bezienswaardigheden en gezellige Spaanse terrasjes. Maar ook de eenzame wildernis in als je dat liever hebt. Voor beide is wat te zeggen en zo ook een combi van beide. Jij kiest uiteindelijk je eigen routes uit en bepaald of je wel een route wilt rijden of gewoon los wilt gaan !

Als je bij Villa del Carmen Recreations verblijft zijn deze routes rechtstreeks te downloaden naar je systeem. Zo dat je zelf kunt bepalen welke route je eerst neemt. Ook bestaat de mogelijkheid om begeleid te worden als groep. 

Transport motorfiets is eventueel altijd door ons te regelen !
Deze pagina zal binnenkort geüpdatet worden 😉Team; Villa del Carmen Recreations