Racecircuits

Villa Del Carmen is de perfecte uitvalsbasis voor de echte “snelheidsduivels en daredevils” onder ons met ten minste drie circuits binnen 30 km afstand en met het officiële Mx Park “Los Lagos” op nog geen 50 km afstand.

Circuit de Guadix
Dit auto en motor circuit ligt op slechts 6 km van Villa Del Carmen vandaan maar om er te komen moet men 24 km rijden, omdat het precies aan de andere kant van de bergrug ligt. Denk ook niet dat je het zomaar even vind want het ligt zo’n 3 kilometer van de snelweg vandaan en er staan géén borden of andere kenmerken die aangeven dat er een circuit ligt!

Ben je er niet thuis dan loop je heel veel kans om via zand/keien landwegen aan de achterzijde van het circuit te belanden aan de verkeerde kant van de hekken 😉

Circuit Guadix is niet zomaar een of ander flut racebaantje, vergis je niet. Ook al is de baan beslist niet overdreven lang. Het circuit word gebruikt voor zowel autosport als ook motorsport e vele namen zijn hier al geweest voor training en test sessies. Jos Verstappen heeft hier zelfs gereden. Het rondenrecord staat zelfs op naam van niemand minder dan Lewis Hamilton. Waarschijnlijk omdat Max er nog niet gereden heeft maar als hij komt dan zijn wij er zeer zeker bij 😉

Op gezette tijden kan men hier cursussen volgen en vrij rijden maar men kan ook deelnemen aan wedstrijden indien men zich inschrijft uiteraard.

Karting 
Op gebied van karting hebben we zowel indoor als outdoor kartbanen ter beschikking op minder dan 50km afstand van Villa del Carmen Recreations. Je kan bij allemaal, individueel rijden maar ook een mini GP rijden met 6 of meer vrienden.

Maar ook het kijken bij trainingen en/of wedstrijden is soms al erg leuk en gezellig.

Voor hen die het te eng vinden om zelf de controle te hebben, er is ook een duo-kart aanwezig 😉

Vind je het buiten te warm of regent het toevallig een keer, geen nood want binnen rijden heeft ook wat aparts, zo tussen de pijlers door 😉

MX Park Los Lagos
Wie van motorcross houd die moet de naam Los Lagos bekend in de oren klinken. Hier worden inderdaad trainingen en zelfs MX races gehouden op nog geen 50 minuten rijden van Villa Del Carmen Recreations vandaan!

Dus ook op dat gebied kunnen wij uw vakantie genot doen verhogen.

OffRoad
Ik nodig niemand uit om op eigen houtje rond te gaan crossen door onze omgeving. In de eerste plaats omdat je de meeste dingen simpelweg niet zelf zult vinden. Maar in de tweede plaats ook omwille van de sterk variërende mooie natuur. Villa del Carmen Recreations beschikt over de mooiste routes, waarbij je de meest mooie dingen ziet en beleefd zonder de natuur geweld aan te doen. Bovendien is het mogelijk om begeleiding te krijgen zodat je jezelf niet druk hoeft te maken over de richting welke je op moet maar optimaal kunt genieten. Alles is uiteindelijk bespreekbaar !


Team: Villa del Carmen Recreations