Vakantiewoningen

Indien u de informatie op Villa del Carmen goed op u hebt in laten werken, dan hoeven wij niet te vertellen hoe formidabel de omgeving en de mensen zijn in Benalua de Guadix, Benalua en Fonelas ! Wij weten zeker dat ook u zit te springen om de folklore en ambiance van deze dorpen op te kunnen snuiven. Helaas gaan de ontwikkelingen omtrent het huis niet al te snel en daarom hebben wij gemeend om al vast vakantiewoningen te gaan verhuren !

Proef de Spaanse sferen vanuit een grotwoning !
Maak een trip naar de Sierra Nevada of dichterbij naar de afgravingen van Fonelas, welke de oudste grote dieren opgravingen van Europa bevat. Maar er is nog veel meer dan dat, lees verderop op de site !

zgn cavehouse, ofwel een grot met een huis er voor.

Geniet van het geweldige uitzicht !

 

Villa del Carmen zal zich tot het uiterste inspannen om iedereen een zo geweldig mogelijke vakantie te doen beleven. We helpen u graag op weg met het vinden van uw doelen, want een pioniers ervaring is wel genoeg 😉

 

Te huur, vakantie grotwoning. klik op foto voor meer informatie en prijzen !

Houd onze website goed in de gaten want helaas geld ook in Spanje, weg is weg ! Lees alles over de cultuur en bezienswaardigheden op onze Blogg, rechts boven aan de site.

In de verhuur: Grotwoning Benalua

U zult verstelt staan over wat de omgeving van Benalua en Fonelas in Granada u allemaal te bieden heeft. Kijk op de site wat Ville del Carmen allemaal te bieden heeft !

Voor vragen kunt u altijd terecht op ons emailadres zie info pagina voor meer !