Calle Camarate 18

Vakantiewoning te huur !

Benalua is een gemeente in de Spaanse provincie Granada in de regio Andalusië en telt bijna 3500 inwoners. Benalua staat ook wel bekend als zijnde “het”grottendorp. In dit gezellige dorp hebben wij een GROTWONING (vakantiewoning) te huur. Deze grote woning is geschikt voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen.

Beschrijving
De grotwoning ligt in het hogere gedeelte van Benalua tegen een berg en heeft een groot privé dak terras op het zuiden en ingang als laatste in de straat van twee woningen. Het beschikt over water, elektra en gas en de prijs is inclusief electra en exclusief 15 euro gas per week. 

Je zit letterlijk on-top van het dorp met een geweldig uitzicht over de Zuid-flank van de uitloop van de Sierra Nevada. Hoe kan je de dag nou beter beginnen dan met een koffie en ontbijtje in de geweldige Spaanse ochtend zon !

Rondleiding

Hal
Badkamer
Keuken ontbijttafel
Keuken met alle noodzakelijke apparatuur !

We komen de grot binnen via de voordeur welke uit komt in een ruime hal. Vanuit de hal kunnen we drie kanten op. Rechts komen we in een wasruimte met wasmachine welke toegang bied tot een ruimte welke eventueel te gebruiken is als slaapkamer of opslag, en een ruime badkamer, voorzien van alle gemakken. De badkamer heeft een eigen raam zodat er voldoende echt licht binnen komt. Terug in de hal, lopen we rechtsaf de grote landelijke keuken in met ontbijthoek. Noodzakelijke apparatuur, glasgoed, servies en bestek zijn in ruime mate aanwezig !

Terug in de hal gaan we dieper de grot in naar de woonkamer !

Woonkamer
Zitkamer met hoekbank

De woonkamer is ruim opgezet met een hoekbank, eetkamer en tv. Wifi is eventueel ook beschikbaar. De woning word deze week voorzien van extra klein accessoires ter aankleding.

In de woonkamer vind met twee deuren welke uitkomen op slaapkamers welke voorzien zijn van nieuw beddengoed en badhanddoeken.

Omgeving

Benalua ligt centraal in de provincie Granada op slechts 40 km van de stad Granada in een uitslijpspoor van de Sierra Nevada. Er is zo ontzettend veel te zien en te doen voor iedereen dat we je graag verwijzen naar onze Toeristische Informatie boven aan de website, ook kunt u ons blog gaan volgen waar we u op de hoogte houden van alle extra’s wat niet op de website zelf te vinden is.

Prijzen
Gezien de hele situatie een nieuwe opstart vereist, hebben we de prijzen daar uiteraard op aangepast !

April 2020, 250€ per week.
Mei 2020, 300€ per week.
September en oktober 2020
vanaf 375€ per week.
Juni 2020 vanaf 500€ 250€ per week.
Juli en augustus 2020, vanaf 575€ 350€ per week
Oktober t/m december 2020, vanaf 325€ 275€ per week

Prijzen zijn inclusief 2 personen.
Exclusief toeristenbelasting 10 euro en gas 15 euro

Bij aankomst ligt schoon beddengoed en handdoeken klaar.
TV en Wifi aanwezig.
Zwembad 3.6mtr rond, aanwezig
Huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan.
Voor ieder extra persoon rekenen wij 50€ per persoon per week.

Voor méér info neem contact met ons op.
LET OP !!
Óók mbt het Coronavirus kan je beter even mailen over reserveringsmogelijkheden !

Vriendelijke groeten,